Qui som?

Castelló Sud és una marca turística gestionada pel Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa, que es va constituir amb l’objectiu de dissenyar, promocionar i gestionar les accions i els programes per a la creació d’ocupació, la inserció sociolaboral i el desenvolupament econòmic, empresarial i social en l’àmbit territorial dels 10 municipis consorciats: Alfondeguilla, Almenara, Artana, Eslida, La Llosa, La Vall d’Uixó, La Vilavella, Moncofa, Nules i Xilxes.

La nova marca es constitueix com a element identificatiu que representa, de manera abstracta, el perfil del litoral de Castelló Sud. Les diferents formes i colors mostren un recorregut per tota l’oferta disponible a la zona del sud de la província de Castelló: des dels paisatges de muntanya fins a la mar, recorrent enclavaments històrics, les zones humides de la marjal i els camps de cultius.

Una marca que representa la diversitat i la riquesa dels pobles del sud de la província de Castelló; naturalesa, relax i proximitat es reuneixen per oferir al visitant la vertadera essència mediterrània