Qui som?

Sud de Castelló és una nova marca turística gestionada pel Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa, que es va constituir amb l’objectiu de dissenyar, promocionar i gestionar les accions i els programes per a la creació d’ocupació, la inserció sociolaboral i el desenvolupament econòmic, empresarial i social en l’àmbit territorial dels 10 municipis consorciats: Alfondeguilla, Almenara, Artana, Eslida, La Llosa, La Vall d’Uixó, La Vilavella, Moncofa, Nules i Xilxes.

La nova marca es constitueix com a element identificatiu que representa, de manera abstracta, el perfil del litoral de Castelló Sud. Les diferents formes i colors mostren un recorregut per tota l’oferta disponible a la zona del sud de la província de Castelló: des dels paisatges de muntanya fins a la mar, recorrent enclavaments històrics, les zones humides de la marjal i els camps de cultius.

Una marca que representa la diversitat i la riquesa dels pobles del sud de la província de Castelló; naturalesa, relax i proximitat es reuneixen per oferir al visitant la vertadera essència mediterrània