Descripció

Aquesta ruta senzilla de 3 km dona peu a poder passar una jornada divertida en família. Coneixerem aquests arbres ancians que resisteixen i ens donen un dels millors productes de la nostra dieta mediterrània: el suc d’oliva. Aquest també serà un altre dels al·licients per traslladar-se fins a aquest poble de la serra d’Espadà, ja que tindreu l’oportunitat de poder degustar el seu oli, l’or líquid, d’una de les 45 varietats d’oliva que es poden trobar al nostre territori: la serrana d’Espadà.

Serveis Inclosos

Assegurança de responsabilitat civil i d’accidents, el guia intèrpret del patrimoni, els materials necessaris per a l’activitat i el reportatge fotogràfic.
Sempre has de portar roba i calcer adequats a l’activitat, aigua (1,5 l per persona) i alguna cosa amb sucre per si de cas. En cas que no hi portares aquestes coses, els guies podrien demanar-te que abandonares l’activitat, per la teua pròpia seguretat.
Les mascotes educades amb propietaris responsables són sempre benvingudes. Porta una corretja a la motxilla per si de cas.

Organitzador

ITINERANTUR- RUTAS. CULTURA. NATURA. SL
Av. Ferrandis Salvador 60

Les oliveres mil·lenàries i l’or líquid d’Artana

Preu:

Des de 18€

Reserva esta expèriencia