Descripció

Aquesta experiència és única, ja que caminant aquest sender des d’Alfondeguilla se sent la vertadera essència d’Espadà. Els paisatges ens parlen de la flora difícil de trobar ja al nostre territori, de patrimoni hidràulic ben conservat, de zones de cultiu que el bosc està colonitzant i, sobretot, dels habitants. Els pobladors d’aquestes muntanyes i les restes d’aquests ens conviden a mirar-hi, com si foren una finestra al passat en què trobar les nostres arrels i connexions amb la nostra cultura actual. Es recomana per a persones acostumades a caminar i infants més grans de 8 anys.

Serveis Inclosos

Assegurança de responsabilitat civil i d’accidents, el guia intèrpret del patrimoni, els materials necessaris per a l’activitat i el reportatge fotogràfic.
Sempre has de portar roba i calcer adequats a l’activitat, aigua (1,5 l per persona) i alguna cosa amb sucre per si de cas. En cas que no hi portares aquestes coses, els guies podrien demanar-te que abandonares l’activitat, per la teua pròpia seguretat.
Les mascotes educades amb propietaris responsables són sempre benvingudes. Porta una corretja a la motxilla per si de cas.

Organitzador

ITINERANTUR- RUTAS. CULTURA. NATURA. SL
Av. Ferrandis Salvador 60

La selva mediterrània d’Espadà i el castell de Castro

Preu:

Des de 18 €