Club de Producte

Club de Producte de Castelló Sud

El club de producte és un model de planificació i gestió basat en l’aliança entre empreses i organismes que fan vida en una destinació turística i acorden treballar en sinergies per a desenvolupar estratègies de creació o impuls de productes turístics competitius.

El Club de Producte de Castelló Sud busca integrar totes les empreses i les entitats públiques d’aquesta regió per al desenvolupament dels seus productes turístics, afegint-hi valors diferenciadors de qualitat i competitivitat.

Per què és positiu formar part del Club de Producte de Castelló Sud?

Assistència tècnica per a la millora de la qualitat del producte

possibilitat de tindre un equip tècnic que ajude amb la creació de l'estratègia comercial i hi propose àrees de millora.

Accés a cursos i píndoles formatives:

Des del Club es busca respondre a les necessitats d'empreses i destinacions quant a la formació amb l'objectiu de crear un teixit empresarial dinàmic.

Promoció i comercialització conjunta:

Estimular la difusió dels serveis i els recursos que formen el dossier de productes turístics de Castelló Sud.

Segmentació i especialització de l'oferta:

Des del Club es pretén optimitzar i diversificar l'oferta turística de les destinacions i les empreses associades.

Col·laboració:

Aquest Club busca convertir-se en un nexe d'unió entre les empreses i les entitats públiques en què es creen sinergies per a estimular el creixement econòmic de la regió.

Cohesió:

Aportar cohesió a l'oferta turística i definir un argument de venda que oferisca al client propostes convincents i atractives per a la venda.

Obtindre el distintiu del Club de Producte de Castelló Sud indica que les destinacions i les empreses que el tenen han superat un procés de certificació amb el compliment de determinats estàndards de qualitat i servei relacionats amb el desenvolupament de l’activitat turística.

Qui forma part?

Previous slide
Next slide

Vols més informació?

Escriu-nos a la següent adreça de correu electrònic:

turisme@activemlaplanabaixa.es