Club de Producte

Club de Producte de Castelló Sud

El club de producte és un model de planificació i gestió basat en l’aliança entre empreses i organismes que fan vida en una destinació turística i acorden treballar en sinergies per a desenvolupar estratègies de creació o impuls de productes turístics competitius.

El Club de Producte de Castelló Sud busca integrar totes les empreses i les entitats públiques d’aquesta regió per al desenvolupament dels seus productes turístics, afegint-hi valors diferenciadors de qualitat i competitivitat.

Per què és positiu formar part del Club de Producte de Castelló Sud?

Assistència tècnica per a la millora de la qualitat del producte

possibilitat de tindre un equip tècnic que ajude amb la creació de l'estratègia comercial i hi propose àrees de millora.

Accés a cursos i píndoles formatives:

Des del Club es busca respondre a les necessitats d'empreses i destinacions quant a la formació amb l'objectiu de crear un teixit empresarial dinàmic.

Promoció i comercialització conjunta:

Estimular la difusió dels serveis i els recursos que formen el dossier de productes turístics de Castelló Sud.

Segmentació i especialització de l'oferta:

Des del Club es pretén optimitzar i diversificar l'oferta turística de les destinacions i les empreses associades.

Col·laboració:

Aquest Club busca convertir-se en un nexe d'unió entre les empreses i les entitats públiques en què es creen sinergies per a estimular el creixement econòmic de la regió.

Cohesió:

Aportar cohesió a l'oferta turística i definir un argument de venda que oferisca al client propostes convincents i atractives per a la venda.

Obtindre el distintiu del Club de Producte de Castelló Sud indica que les destinacions i les empreses que el tenen han superat un procés de certificació amb el compliment de determinats estàndards de qualitat i servei relacionats amb el desenvolupament de l’activitat turística.

Qui forma part?

Encabezado de la diapositiva
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Haz clic aquí
Previous slide
Next slide

Vols més informació?

Escriu-nos a la següent adreça de correu electrònic:

turisme@activemlaplanabaixa.es